Investering

memories are priceless

Het vastleggen van een bruiloft is een grote verantwoordelijkheid. Met veel liefde en zorgvuldigheid breng ik alle mooie momenten en persoonlijke details in beeld. Ik maak een compleet beeldverhaal, een herinnering voor het leven, en wellicht zelfs wel materiaal waar ooit jullie achter-kleinkinderen nog eens op terug zullen kijken.

Je kunt een keuze maken uit onderstaande pakketten of contact met mij opnemen voor een offerte op maat.

Zodra er een kennismakingsgesprek is geweest waarin zowel jullie als ik een goede klik hebben ervaren zal ik een orderbevestiging maken. Wanneer jullie hiermee akkoord zijn en de aanbetaling hebben gedaan, is de boeking definitief en reserveer ik jullie trouwdag in mijn agenda.

Al mijn prijzen zijn inclusief BTW en de afgesproken tarieven staan vast na akkoord op mijn offerte.

Hebben jullie een lange dagplanning? Geen probleem! Het is in overleg altijd mogelijk om extra uren fotografie bij te boeken. Echter, bij shoots langer dan 8 uur, geef ik er zelf wel de voorkeur aan om met een second shooter erbij te werken.

Het liefst werk ik voor alle bruidsreportages samen met mijn vaste second shooter. Samen zien wij nog meer mooie momenten en zijn we nog creatiever. We kunnen soms risico’s nemen met gewaagde (vaak hele gave!) perspectieven.We kunnen elkaar assisteren en zijn elkaars backup. We kunnen bijzondere momenten vanuit meerdere hoeken vastleggen zonder onrustig heen en weer lopen. En bijvoorbeeld bij het aankleden s’morgens kan er bij ieder iemand aanwezig zijn voor het vastleggen van de mooie details. Ideaal voor een complete reportage van de dag!

Speciaal voor de ‘layed-back-bruidsparen’ die houden van mijn specifieke kleurrijke, verrassende, manier van fotograferen, voor bruidsparen die niet bang zijn om hun emoties te tonen, net als ik geen fan zijn van eindeloze groepsportretten, en een buitenbruiloft plannen op 1 locatie, vol met mooie details is er de optie om een mini bruidsreportage te boeken van 2,5 uur voor slechts €395! Bij deze optie ga ik er vanuit dat jullie volledig vertrouwen op mijn stijl en visie, en mij de volledige vrijheid geven om jullie dag op mijn manier vast te leggen.

Nog meer extra’s?
Boek drone opnames bij jullie reportage voor foto’s met een bijzonder perspectief!
Doe een upgrade aan jullie trouwalbum met een groter formaat of extra pagina’s.
Of verras jullie ouders en/of getuigen met cadeauboekjes. Dit zijn kleinere versies van jullie trouwalbum waarmee ook zij de prachtige fotomomenten keer op keer kunnen terug kijken.