Iedere dag geopend 0623590426

Gastenboek

“De foto’s zijn prachtig, oprecht, liefdevol en sommige hartstikke hilarisch!” “Maakt ongemerkt de meest schitterende foto’s.” “De emoties, de details, de gezelligheid.” “De emoties, de details, de gezelligheid, maar bovenal de liefde! WAUW!”

“Tot in de puntjes geregeld en verzorgd.” “Erg vriendelijk en flexibel.” “Voelde enorm vertrouwd.””Iemand die je er graag bij wilt hebben.” “Geweldig lieve fotografe.”

Het zijn enkele zinnen geplukt uit reviews die bruidsparen over ons schreven. Zo bijzonder en zo leuk om terug te lezen. Het maakt ons werk nog indrukwekkender.

Een keuze voor een bruidsfotograaf maak je niet zomaar. Wij begrijpen dat heel goed. Wij zijn daarom ook zeer dankbaar voor elke review over onze bruidsfotografie. Ze laten niet alleen aan ons nog een extra keer zien zien waar we het voor doen, maar geven ook een eerlijk beeld aan jullie als toekomstig bruidspaar op zoek naar een bruidsfotograaf die goed bij jullie past. En mochten jullie direct een klik met onze stijl en werkwijze voelen, neem dan gerust even contact met ons op. We nemen graag een moment om even te sparren met jullie.

In de reviews op onze site geven bruidsparen ons gemiddeld een 5 uit 5 sterren beoordeling. Op Trustoo hebben we een topscore van 9.4. En op The Perfect Wedding krijgen wij van onze klanten een 9.9.

Willen jullie ook een berichtje achterlaten in ons gastenboek? Super lief!
Het invulformulier vind je onderaan deze pagina. ↓

Average Rating: 5.0 stars (based on 59 ratings)

Wat zijn we ontzettend blij

Wat zijn we ontzettend blij dat Marijke en Jeroen onze bruiloft wilden vastleggen! In de voorbereiding hebben we enorm veel hulp aan hen gehad; ze dachten met ons mee wanneer we dat wilden en hebben vooraf veel tijd gestoken in het (mee)zoeken naar de perfecte plekken voor foto’s rondom onze locaties.

Op de dag zelf voelden we onszelf heel erg bij hen op ons gemak. Marijke en Jeroen hebben veel creatieve en leuke ideeën voor mooie foto’s en wisten tegelijkertijd de spontate momenten op een heel natuurlijke manier vast te leggen. Vaak zonder dat wij en onze gasten merkten dat ze er waren! Ze waren zelfs op de dag zelf nog erg flexibel in de duur en invulling van de fotoshoots, en ondanks de stormige omstandigheden op het strand hebben we toch heel gave foto’s kunnen maken.

En nu we een voorproefje van de foto’s hebben gezien, zijn we sprakeloos van het resultaat: zoveel prachtige details van onze gelukkigste en spontane momenten. Een feestje (steeds opnieuw) om terug te kijken!

Rachel & Leon

“Als we de keuze voor een bruidsfotograaf nog een keer moesten maken zouden we zeker voor hen kiezen””

Jeroen & Marijke zijn bijzonder betrokken, attente en professionele fotografen. Het kennismakingsgesprek, waarin we met hen konden delen hoe we elkaar hebben leren kennen, maakt het contact echt persoonlijk. Jeroen & Marijke zijn attent in de communicatie. Daarnaast helpen zij een concrete planning te maken, het is fijn om deze houvast te hebben. Vanuit hun ruime ervaring met bruiloften gaven ze ons zeer welkom advies hoe verschillende dingen aan te pakken. Toen we in een programma een belangrijke wijziging moesten aanbrengen was dat geen probleem, Marijke en Jeroen zijn hierin zeer flexibel. Onze huwelijksviering in de kerk, de fotoshoot deels buiten en deels binnen, met al deze verschillende set-ups wisten zij goed om te gaan zodat het uitstekend is vastgelegd. Je krijgt met de foto’s een hele goede sfeerimpressie van de dag zelf en prachtige en natuurlijke foto’s. Toen in aanloop naar de kerst de post vertraging had zijn Jeroen en Marijke persoonlijk langsgekomen om de foto’s aan ons te overhandigen. Als we de keuze voor een bruidsfotograaf nog een keer moesten maken zouden we zeker voor hen kiezen en we raden iedereen Marijke en Jeroen dan ook ten zeerste aan!

Lucinda en Michel

Marijke en Jeroen zijn echte toppers!

Marijke en Jeroen zijn echte toppers! De eerste kennismaking was heel ontspannen en in aanloop naar de bruiloft toe waren ze heel flexibel over alle eventuele wijzigingen die last minute nog gedaan werden en ook verzoekjes gedurende de dag was allemaal mogelijk. Verder hebben wenauwelijks gemerkt dat er continu foto’s gemaakt werden waardoor er echt bijzondere momenten zijn vastgelegd. Wij zijn echt super blij met de prachtige foto’s en zouden ze zeker aanbevelen!!

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★
Claire en David

We hadden het niet anders gewild!

01-10-2020 was onze dag! Na wat zoeken op internet kwamen wij bij Marijke uit. En wat zijn we blij dat we voor Mmoments hebben gekozen! Marijke en Jeroen zijn twee ontzettend lieve, kundige en flexibele mensen en we zijn ontzettend blij dat zij onze trouwdag hebben vastgelegd. We hebben gisteren de foto’s ontvangen en zijn ontzettend blij! De sfeer was de hele dag gezellig en ongedwongen. We hadden bijna niet door dat Marijke en Jeroen er waren, maar als we ze zochten om iets te vragen of overleggen bleek dat ze altijd in de buurt waren. Ongelofelijk hoe onzichtbaar en toch aanwezig jullie kunnen zijn. Ook van onze gasten hebben we heel veel positieve reacties over jullie gehad! De foto’s laten exact het gevoel zien dat we bij de dag hadden. Het was een ontzettend gezellige dag en de foto’s laten dat goed zien! Wij houden zelf niet zo van op de foto gaan, maar daar was tijdens de fotoshoot niets meer van over. Dus twijfel niet langer en stuur Marijke een berichtje. Wij weten zeker dat je er geen spijt van zult krijgen. Lieve Marijke en Jeroen, nogmaals ontzettend bedankt! We hadden het niet anders gewild! Veel liefs, Pieter en Karin

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★
Pieter en Karin

Het voelde enorm vertrouwd, al vanaf de eerste kennismaking.

“Marijke en Jeroen hebben op onze bruiloft prachtige foto’s gemaakt. Het voelde enorm vertrouwd, al vanaf de eerste kennismaking. Dat gaf ons zo’n fijn gevoel. Wij kijken met erg veel plezier terug op de samenwerking en zullen hen zeker aanbevelen!!”

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★
Mollink

We zijn jullie zo dankbaar!

“Wat zijn Marijke en Jeroen toch een super fijn stel. Tijdens onze grote dag ongelofelijk blij dat we de keuze voor MMoments hebben gemaakt! Heel ontspannen sfeer en geweldige foto’s als resultaat. Hele fijne en duidelijke communicatie waardoor iedereen weet waar ze aan toe zijn. Marijke en Jeroen, nogmaals super bedankt voor het vastleggen van onze perfecte dag. We zijn jullie zo dankbaar!”

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★
Roxanne

WAUW!

Lieve Marijke en Jeroen, Wat zijn wij ongelooflijk blij met het eindresultaat van jullie reportage! Wat hebben jullie de dag op een mooie en unieke manier vast weten te leggen; de emoties, de details, de gezelligheid, maar bovenal de liefde! WAUW! Jullie openheid, manier van communiceren, het contact tijdens de voorbereidingen, het mee helpen nadenken over locaties voor de shoot én jullie bezoek eraan een week van te voren om de mooie plekjes te vinden, jullie zeer relaxte uitstraling op de dag zelf, de opdrachtjes om de shoot niet te gemaakt te laten overkomen en het persoonlijke contact erna hebben we als bijzonder prettig ervaren. Niet is te gek, alles kon. Als we nog een keer zouden gaan trouwen, kiezen we jullie zeker weer! En voor het nog in te halen feest staan jullie al op onze contactenlijst! En als laatste voor bruidsparen die nog opzoek zijn naar een fotograaf: Zoek je een fotograaf die oog heeft voor details, die mooie en emotionele foto’s weet te maken, die je op je gemak stelt tijdens de shoot, die tijdens de ceremonie geruisloos beweegt, die goed en fijn is in communicatie en zich goed voorbereid? Zoek niet verder, bel Marijke en Jeroen en ga eens met ze praten! De ervaring die wij met deze 2 lieve mensen gehad hebben, gunnen we jullie ook van harte! Liefs, Robbert en Evelien

Robbert en Evelien

Wat een geweldige lieve fotografe

Wat een geweldige lieve fotografe is Marijke toch! We kenden haar stiekem al via het fotograferen van mijn zus en zwager op hun bruiloft maar toch is het dan altijd weer een verassing hoe het op je eigen dag gaat verlopen! Marijke is netjes in het nakomen van haar afspraken en denkt ook met je mee. Ze doet alles geheel naar je wens en durft hier wat mee te spelen. Samen met een eigenwijze dreumes van 3, foto’s maken op een locatie die voor jou nog onbekend was maar waar je van te voren wel even was gaan kijken en zelfs nog mooiere plekjes had gevonden dan wij zelf voor de foto’s! 😉 Inspelen op het meisje van 3 die af en toe ook even een pauze mocht waardoor het voor haar ook leuk bleef! We hebben een hele mooie/ fijne/gave dag gehad en hebben alledrie ontzettend genoten. Erg blij geweest met Marijke als fotograaf waarvan we soms niet eens in de gaten hadden dat ze er stond! En het resultaat is nog mooier dan we al hoopten! Nu nog een album laten maken door Marijke van onze geweldig mooie dag waar ik nu al zo naar uitkijk!! Ik ben erg benieuwd!!

Samantha en Robin van Dijk

De foto’s zijn echt prachtig, als wij ze bekijken beleven we de dag weer helemaal opnieuw!!!

“Lieve Marijke, Wij wisten niet wat we konden verwachten maar je hebt onze verwachtingen overtroffen! Je hebt je verdiept in onze wensen en je bent hiervoor zelfs naar onze foto-locatie geweest om alvast te kijken waar de mooiste foto’s gemaakt konden worden, ook hield je hierbij rekening met de eventuele regen die had kunnen vallen. We vonden jou erg creatief met het bedenken van de poses en het maken van de foto’s. Kortom wij zijn ontzettend blij, en hebben een geweldig mooie dag met jou gehad. De foto’s zijn echt prachtig, als wij ze bekijken beleven we de dag weer helemaal opnieuw!!! Je bent een lieve meid, en wij hopen dat je nog veel meer bruidsparen mag fotograferen. Zij zullen er geen spijt van krijgen!!!! Ontzettend bedankt!!!!! Liefs, Leanne en Lennart van Nieuwenhuizen”

Informatie:★★★★★

Communicatie:★★★★★

Behulpzaamheid:★★★★★

Flexibiliteit:★★★★★

Wensen:★★★★★

Prijs & Kwaliteit:★★★★★

Leanne en Lennart

Bedankt voor de mooie foto’s en fotoalbum

Hoi Marijke,

Bedankt voor de mooie foto’s en fotoalbum wat je gemaakte hebt. We zijn er erg blij mee! En we genieten ervan. Fijn dat je heel de dag bij onze bruiloft wilde zijn.
Bedankt voor alles.
Groetjes
P&C

Marijke really helped us to realize what we wanted for our wedding pictures

What can we say about Marijke and her photography style?

She definitely exceeded our expectation!!

Our wedding ceremony and reception were simple with a little bit of taste of Indonesian tradition. We decided it to be that way since we are both simple persons but wanted to involve our home country tradition since we held it far away from home. We wanted our wedding pictures to be the thing that we can always behold to remind us of our special day.

Marijke really helped us to realize what we wanted for our wedding pictures. She is very detailed-oriented, easy to discuss with and a super-skilled and creative wedding photographer.

We were also amazed by her professionalism and extra well-preparation. Not only making time to meet us twice and very responsive through email and phone call, she even managed to visit the wedding location 2 days before the wedding day, although the location is quite far from her place, just to check the nice spots for the pictures to be taken. We were so touched!

She mingled really well with us and our guests during the reception which eased her to take awesome, detailed and spontaneous pictures.

For Fernando and I, other than choosing one to another as husband and wife, choosing Marijke as our photographer is the best decision we’ve ever made.

Hartstikke bedankt, Marijke!!

Priskila & Fernando

Marijke heeft onze dag boven verwachting vastgelegd en we zijn enorm blij met het resultaat!

bruidsfotografie voorbeeld

Marijke heeft onze dag boven verwachting vastgelegd en we zijn enorm blij met het resultaat! Ze is een vriendelijke, spontane en creatieve fotografe die graag het onderste uit de kan haalt.
We hebben van te voren helder en gedetailleerd onze wensen besproken. Ze heeft de moeite genomen zich te verdiepen in de trouwlocaties en de locaties waar wij foto’s wilden maken. Wij hebben op het laatste moment nog wijzigingen doorgevoerd in ons programma en Marijke kon zich hier moeiteloos op aanpassen. Gedurende de dag heeft ze ons goeie tips gegeven en hebben we gedurende de dag haar aanwezigheid nauwelijks in de gaten gehad (dit hebben wij ook van onze gasten begrepen).
Ontzettend bedankt voor de mooie foto’s!!

Leonie

Wij raden ‘Mmoments’ zeker aan voor jouw bruiloft. Marijke bedankt!

bruidsfotografie voorbeeld

In mei 2018 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt, en Marijke heeft deze dag samen met haar stagiare werkelijk fantastisch vastgelegd. En dat is niet alleen onze mening, ook vele gasten hebben erg enthousiast gereageerd op het digitale fotoboek waarin achteraf alle foto’s terug te vinden waren.

Het contact verliep prettig. Marijke weet wat ze doet en wat ze vooraf moet weten, dus ze stelt duidelijke vragen en geeft daarbij ook nog nuttige tips voor ons.

Op dé dag waren de dames grotendeels onzichtbaar, maar hadden ondertussen wel alles in de gaten, en dat heeft mooie ongedwongen plaatjes opgeleverd. Bij groepsfoto’s neemt ze even de regie om te zorgen dat iedereen de ogen open heeft en de goede kant op kijkt!

Marijke communiceert zorgvuldig, en alles wordt heel netjes en mooi opgemaakt opgeleverd.

Wij raden ‘Mmoments’ zeker aan voor jouw bruiloft. Marijke bedankt!

Het was erg fijn dat ze meegingen in onze vrije manier van fotograferen, wat niet altijd gemakkelijk is om dan goede foto’s te krijgen. Dit is hun goed gelukt!

Spontane huwelijksfotografie

Marijke heeft ons op 30-9-2017 hele mooie foto’s geleverd. Zij en haar collega waren vrijwel onzichtbaar, wat erg prettig was.

Het was erg fijn dat ze meegingen in onze vrije manier van fotograferen, wat niet altijd gemakkelijk is om dan goede foto’s te krijgen. Dit is hun goed gelukt!

Zowel de voorbereiding als op de dag zelf was zij professioneel en ook persoonlijk.

We zijn tevreden over de samenwerking en willen hun allebei bedanken!

Laura en Ewout

De foto’s zijn echt ontzettend mooi geworden! Naast een aantal geposeerde foto’s heeft ze vooral speciale spontane momenten weten vast te leggen.

Spontane bruidsfotografie
Marijke heeft op een prachtige en romantische manier onze bruiloft gefotografeerd. De foto’s zijn echt ontzettend mooi geworden! Naast een aantal geposeerde foto’s heeft ze vooral speciale spontane momenten weten vast te leggen. De samenwerking en voorbereiding verliep heel soepel, ook voor het ontwerp van onze uitnodigingen.
Marijke is een absolute aanrader als je op zoek bent naar een vrolijke en enthousiaste trouwfotograaf die prachtige foto’s maakt!
Roxanne en Reinier

Alle foto’s vertellen het verhaal van onze perfecte dag. Er zijn details gefotografeerd waar wij zelf nooit over nagedacht zouden hebben

bruidsfotografie voorbeeld

Marijke heeft onze uitnodigingen gemaakt en was onze fotografe. We hebben echt mega veel complimenten gehad over de uitnodigingen en nu ook de foto’s. Hebben er ook alle vertrouwen in dat dit hetzelfde zal zijn met het boek dat wij nog gaan laten maken door Marijke. Alle foto’s vertellen het verhaal van onze perfecte dag. Er zijn details gefotografeerd waar wij zelf nooit over nagedacht zouden hebben. Ze was een vlieg op de muur. De belangrijkste momenten staan op beeld en had niet eens door dat ze daarvan een foto had gemaakt. Met al onze wensen was ze heel flexibel en je merkt aan alles dat dit haar passie is. Ze is een fantastische fotografe en gewoon een heel lief mens. Dank je wel voor alles Marijke!

Linda en Sebastiaan

Super easy to work with and we would definitely recommend her to any new couple aiming to get married

We had a fantastic experience creating our wedding invitations, menu, welcome cards with Marijke.

She was super inspirational, creative but at the same time a very good listener to our needs. No struggles, blockers, issues in amending the cards to a true personalized masterpiece. Marijk is a good and swift communicator without any prejudices. Super easy to work with and we would definitely recommend her to any new couple aiming to get married.

Thank you so much!!

Maria

Maria & Peter

Wat een mooie beelden heeft dit opgeleverd. Bedankt Marijke, je bent een fantastische fotograaf!

Bruidsreportage

Op 2 September zijn wij getrouwd en hebben mede dankzij Marijke een fantastische dag gehad. Ze heeft alles zo mooi vastgelegd dat we de dag met de foto’s weer kunnen herbeleven. Ze was in positieve zin soms zo onzichtbaar aanwezig dat er veel spontane foto’s bij zijn waarbij mensen niet wisten dat ze op foto werden vastgelegd. Wat een mooie beelden heeft dit opgeleverd.
Bedankt Marijke, je bent een fantastische fotograaf!

Hans en Jolanda

Ze fotografeert uit allerlei perspectieven en weet de sfeer en de persoonlijkheden van mensen goed in de foto’s uit te drukken

“Marijke is een kundige fotograaf. Door haar bezoek bij ons thuis, voorafgaand aan de bruiloft, leerde ze ons kennen en wist ze goed in te schatten wat voor soort foto’s wij graag zouden willen laten maken van onze dag. Ze fotografeert uit allerlei perspectieven en weet de sfeer en de persoonlijkheden van mensen goed in de foto’s uit te drukken. Je hebt niet door dat ze de hele bruiloft in je buurt is, maar zodra je alle foto’s ontvangt (heel snel trouwens) dan zie je ineens dat ze van iedere moment een foto heeft weten te maken, vanuit meerdere hoeken. ”

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Medewerkers:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★

Anoniem

De mooiste momenten en details zijn vastgelegd, echt heel professioneel

bruidsfotografie voorbeeld

We zijn nu al dolblij met de eerste 10 foto’s die we als voorproefje binnen hebben. De mooiste momenten en details zijn vastgelegd, echt heel professioneel. Ook de subtiele tips waren heel prettig tijdens onze enige geposeerde foto. Je aanwezigheid was echt fijn, we zijn heel nieuwsgierig naar de andere foto’s! Heel erg bedankt, namens het kersverse bruidspaar 😉

Inez

De foto’s vertellen het verhaal van de dag perfect. Daarbij zijn ze ook nog van uitzonderlijk goede kwaliteit

bruidsfotografie voorbeeld

Op zaterdag 25 juni was onze bruiloft. Wat was het een fantastische dag! Wij kunnen beiden wel zeggen dat dit mede mogelijk gemaakt is door Marijke. We kenden haar al van de loveshoot die we een klein jaar daarvoor hadden gedaan. Deze foto’s waren al geweldig. De foto’s van de bruiloft zelf zijn meer dan geweldig. Het is heel mooi om de dag keer op keer te herbeleven. De foto’s vertellen het verhaal van de dag perfect. Daarbij zijn ze ook nog van uitzonderlijk goede kwaliteit. Marijke is een ontzettend leuke en lieve meid die precies weet wat ze doet. Wij raden Marijke absoluut aan als fotografe, voor welke gelegenheid dan ook. Marijke, ga zo door, je bent een topper!

Tom en Leontien

We genieten van de foto’s. We kunnen haar aan iedereen aanraden!

Bruidsfotografie love shoot

Op 27 mei was onze bruiloft! Marijke heeft een prachtige bruiloftsreportage van ons gemaakt! Hele mooie foto’s en ze heeft heel goed naar onze wensen geluisterd. Marijke is lief, spontaan en zeer professioneel. We genieten van de foto’s. We kunnen haar aan iedereen aanraden!

Alice en Ivan

Tijdens de ceremonie en later op de feestlocatie hebben wij eigenlijk niet eens gemerkt dat er 2 fotograven rond liepen, desondanks waren ook hier de resultaten van de foto’s echt super!

bruidsfotografie voorbeeld

Op 1 juni 2016 hebben wij in kleine en intieme kring ons huwelijk gevierd! Deze dag hebben wij door Marijke op foto laten vastleggen. Dit deed zij die dag samen met second shooter Maikel Kersten.

In de ochtend waren beide fotograven elk op een van de adressen waar wij om kleedden voor onze dag. Toen wij elkaar voor het eerst zouden zien kwamen beide fotograven samen en zij hebben vanaf dat moment de rest van de dag samen in duo de foto’s verzorgd.

Onze ervaring met Marijke en Maikel was helemaal super. Vooral de interesse en het enthousiasme in ons stelden wij erg op prijs en sprongen eruit! Tot kort voor de bruiloft was het weer op onze trouwdag onzeker.Marijke en Maikel hebben tot op het laatste moment meegedacht over alternatieve fotolocaties binnen. Uiteindelijk hebben wij op de dag zelf erg geluk gehad met het weer, wat een gezellige en vooral professionele fotoshoot opleverde bij kasteel Hernen met geweldige resultaten!! Tijdens de ceremonie en later op de feestlocatie hebben wij eigenlijk niet eens gemerkt dat er 2 fotograven rond liepen, desondanks waren ook hier de resultaten van de foto’s echt super!

Al met al, wij hebben een super dag gehad, en dit is mede te danken aan Marijke & Co. Elke van de uiteindelijke 668 foto’s is geweldig, niet een die niet leuk is! Tevens is de kwaliteit van de foto’s extreem hoog. Mede hierdoor hebben wij ervoor gekozen om Ryki ook een fotoalbum te laten maken!!

Wij zullen Marijke vanaf nu bij iedereen aanbevelen, en zelf wellicht in de toekomst ook weer gebruik van maken bij een eventuele (normale) fotoshoot!

Marijke, en Maikel, ontzettend bedankt!!!

Michiel en Irene

Ze weet op het juiste moment de foto te maken en heeft oog voor detail. Dit heeft geresulteerd in stralende, stoere en persoonlijke foto’s, precies zoals wij graag wilden

bruidsfotografie voorbeeld

Onze bruiloft was klein en intiem, met alleen maar familie erbij. Maar omdat we deze bijzondere dag wel wilden laten vastleggen, hebben we gekozen voor een fotograaf. En wat voor één! Een topper!

We wilden graag stoere trouwfoto’s, dus zijn we naar de lijm en cultuur fabriek in Delft geweest. Ook voor Marijke een nieuwe locatie. Marijke is heel aardig, spontaan en staat open voor eigen inbreng. Ze weet op het juiste moment de foto te maken en heeft oog voor detail. Dit heeft geresulteerd in stralende, stoere en persoonlijke foto’s, precies zoals wij graag wilden. Tel daar ook nog de snelle levering van de foto’s (op een mooi usb stickje) bij op en je hebt een top fotograaf voor je bruiloft.

Marijke bedankt!

Groetjes, Jos & Saskia

Jos & Saskia

We hadden ons echt geen leukere fotograaf kunnen bedenken!

Marijke heeft onze trouwdag gefotografeerd en de prachtige foto’s verwerkt in een heel mooi boek waar we nog vaak in kijken. We hadden ons echt geen leukere fotograaf kunnen bedenken! Ze heeft veel geduld gehad met onze kinderen. Marijke heeft hele originele ideeen en is overal op voorbereid. Ondanks dat we heel veel regen hadden op onze dag zijn het hele zonnige en vrolijke foto’s geworden! We zouden haar iedereen aanraden!

Martine

Dank je wel, we genieten telkens volop als we de foto’s bekijken…!

We zijn ontzettend blij dat Marijke de foto’s heeft gemaakt op onze trouwdag! Het resultaat is creatief, compleet, met oog voor detail en mooi. Dank je wel, we genieten telkens volop als we de foto’s bekijken…!
Wieteke

Mmoments heeft onze onvergetelijke bruiloft op een fantastische wijze vastgelegd

bruidsfotografie voorbeeld

Mmoments heeft onze onvergetelijke bruiloft op een fantastische wijze vastgelegd. Haar flexibele houding ten opzichte van variabele op de dag zelf was erg prettig en de creativiteit voor mooie foto’s heeft gezorgd voor een mooi eindresultaat en een mooie vastlegging en herinnering.

Jeroen en Kiki

Marijke is een topfotograaf met veel ervaring!

bruidsfotografie voorbeeld

Marijke is een topfotograaf met veel ervaring! Tijdens de voorbereidingen denkt ze mee, heeft ze goede tips gegeven, voorbeelden laten zien en ook nog onze trouwkaart ontworpen met de foto’s van onze love shoot.
Tijdens de trouwdag heeft ze oog voor alles, ze denkt mee en ze ziet ieder moment! Wij zijn mega blij met onze foto’s, ze zijn geweldig!
Marijke is de aangewezen fotograaf die je jullie dag met de foto’s opnieuw laat beleven!

Denise en Jeffrey

Professioneel, vakkundig , behulpzaam en oog voor detail

bruidsfotografie voorbeeld

Professioneel, vakkundig , behulpzaam en oog voor detail. En het belangrijkste ze maakt mooie foto’s!

Stephanie en Nico

Ze is er wel maar je merkt het niet, Marijke weet zich onzichtbaar te bewegen en foto’s te maken

bruidsfotografie voorbeeld

Wij hebben een top dag gehad!!!
Mmoments (Marijke) heeft ons huwelijk vast gelegd op foto en hiervan een super mooi fotoalbum gemaakt.
Ze is er wel maar je merkt het niet, Marijke weet zich onzichtbaar te bewegen en foto’s te maken.

Marijke nogmaals bedankt voor jou bijdragen aan onze mooiste dag van ons leven.

Silvia en Anton

Je zou er bijna nog een keer voor gaan trouwen 🙂

bruidsfotografie voorbeeld

Via vrienden die heel tevreden waren over hun bruiloftfoto’s kwamen we Mmoments uit. In het kennismakingsgesprek hadden we gelijk een goed gevoel, helemaal toen ze voorstelde om in haar eigen tijd ook nog eens mee te gaan om de trouwlocatie te bezichtigen, zodat ze niet voor verrassingen zou komen te staan. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn! Ontzettend leuke foto’s, waar niet alleen iedereen leuk op staat, maar waarin ook de ongedwongen, informele en ontspannen sfeer van onze bruiloft is vastgelegd. Je zou er bijna nog een keer voor gaan trouwen 🙂

Thijs

Je hebt echt geluisterd naar onze wensen, wat duidelijk in de foto’s is terug te zien

bruidsfotografie voorbeeld

Marijke, nogmaals bedankt voor je inzet op onze bruiloft! (22-06-2018) Bij het kennismakingsgesprek hadden we al een goed gevoel. Je hebt echt geluisterd naar onze wensen, wat duidelijk in de foto’s is terug te zien.

Dagmar en Norbert

Ze weet de mooiste hoek voor de beste foto’s te vinden

bruidsfotografie voorbeeld

Bij de eerste kennismaking met Marijke klikte het al meteen heel goed tussen ons. Na een kort gesprekje over ditjes-en-datjes liet ze ons een album zien met voorbeeldfoto’s. ‘Wauw! Wat zijn die mooi!’ dachten we. Marijke heeft samen met ons de dagplanning doorgenomen en daarbij vroeg ze ook naar een aantal dingen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden, een soort extra controle op je toch al lange checklist. Alle afspraken die we gemaakt hebben staan netjes op papier, inclusief een to-do-lijst waar wij nog aan moesten werken. Een week voor de bruiloft heeft Marijke nog gebeld om de definitieve dagplanning en de laatste details door te nemen.
Op de trouwdag heeft Marijke prachtige foto’s gemaakt. Tijdens de reportage kijkt ze goed om zich heen zodat ze het optimale uit de omgeving kan halen. Ze weet de mooiste hoek voor de beste foto’s te vinden. Ook van de ceremonie en de receptie hebben we prachtige foto’s, juist op momenten dat de gasten totaal niet doorhebben dat ze gefotografeerd worden. Zelfs de honden staan leuk op de foto’s, en dieren zitten natuurlijk helemaal niet stil 😉
Het voorproefje van de bruiloft was netjes binnen een week aangeleverd en door de bijzonder mooie foto’s waren we meteen weer in de bruiloft-stemming. Inmiddels hebben we alle foto’s ontvangen. Tijdens het bekijken werden we keer op keer verbaasd door de mooie foto’s en de prachtige kleuren.

Kortom, een topfotografe die topwerk levert. Wij zouden haar aan iedereen aanraden.

Tineke en Nils

Marijke heeft mooie foto’s gemaakt

Marijke heeft mooie foto’s gemaakt van 1 van de mooiste dagen in ons leven. We zijn blij dat zij en Maikel onze dag hebben vastgelegd. Communicatie was erg goed. Erg bedankt!

E&L Visser

De dag was in onze herinnering al prachtig en met de foto’s kunnen we helemaal goed nagenieten

bruidsfotografie voorbeeld

@ Marijke: ontzettend bedankt voor de prachtige foto’s van onze trouwdag! De dag was in onze herinnering al prachtig en met de foto’s kunnen we helemaal goed nagenieten.

@ aanstaande bruidsparen: als je zoekt naar een fotografe met een fijne persoonlijkheid, die open staat voor eigen ideeën en ook nog eens prachtige foto’s maakt, dan heb je haar nu gevonden! Tijdens ons kennismakingsgesprek hadden we al direct een fijne klik en het vertrouwen dat het op de dag zelf helemaal goed ging komen. Ook kregen we een leuk magazine met daarin al veel tips voor leuke foto’s zonder enorm te poseren. Op de dag zelf zijn er momenten geweest waarbij we amper hebben gemerkt dat Marijke er was, maar ook momenten waar ze op een goede manier het voor elkaar kreeg om onze hele groep gasten te poseren voor een leuke groepsfoto. Die balans was echt perfect. En dat zie je terug in de foto’s. Wij zijn dus heel tevreden met het resultaat en raden andere bruidsparen aan om ook met Marijke in zee te gaan!

Sandra Doevendans - de Bruin

We zijn erg blij met het eindresultaat en we kunnen niet wachten op het fotoboek

bruidsfotografie voorbeeld

Hoi Marijke,
Via de site van the perfect wedding zagen we jouw foto’s en die waren precies zoals wij ze voor ogen hadden. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we meteen een goede klik. De dag zelf was heel relaxed en gezellig. We vonden het erg fijn om met zo’n energieke fotograaf als jij de dag te beleven. We zijn erg blij met het eindresultaat en we kunnen niet wachten op het fotoboek.
Groetjes Wesley en Tina

Wesley en Tina

Onze dag is perfect vastgelegd en de foto’s zijn van super kwaliteit

Spontane bruidsfotografie
Marijke is een top fotograaf met oog voor detail. Onze dag is perfect vastgelegd en de foto’s zijn van super kwaliteit. We raden haar zeker aan.
Bart&Hanneke

Wij hebben het beide niet zo op foto’s, en al helemaal niet als er geposeerd moet worden. Bij Marijke voelde we ons echter direct op ons gemak en ging het als vanzelf.

bruidsfotografie voorbeeld

Wij hebben het beide niet zo op foto’s, en al helemaal niet als er geposeerd moet worden. Bij Marijke voelde we ons echter direct op ons gemak en ging het als vanzelf. Vooraf al een leuk kennismakingsgesprek gehad waarbij we al wat werk van Marijke hebben kunnen bewonderen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede, relaxe, gezellige en professionele fotograaf.

Sascha en Erwin Diks

Marijke heeft fantastische foto’s gemaakt van onze dag. Ook van anderen leuke reacties gehad op de foto’s

Bruidsfotografie love shoot

Marijke heeft fantastische foto’s gemaakt van onze dag. Ook van anderen leuke reacties gehad op de foto’s. Ze heeft oog voor detail, is flexibel (zo heeft ze tijdens ons diner een aantal foto’s bewerkt voor op het dj-meubel), prettig in de omgang en professioneel. We kunnen haar zeker aanbevelen!

Lydia

Bij het zien van de foto’s, genieten we steeds helemaal na.

bruidsfotografie voorbeeld

Lieve Marijke,
Vanaf het moment dat jij je offerte doorstuurde, waren we verkocht. Jouw portfolio liet precies zien wat wij wilden. De avond dat je bij ons thuis kwam, hadden we meteen een leuke klik. We voelden ons goed op ons gemak. En dat is te zien op de foto’s van “de grote dag” op 5 juli j.l. Wat zijn we blij met het resultaat! Alle spontane (en niet spontane) momenten heb je prachtig in beeld gebracht. Bij het zien van de foto’s, genieten we steeds helemaal na. We hebben er het volste vertrouwen in dat het album dat je nog voor ons gaat maken, ook top gaat worden! Dankjewel dat we mede dankzij jouw bijdrage zo’n topdag hebben gehad!
Liefs, Stefan en Tamara.
PS: Ook de groetjes van (onze) Jeroen. Ook hij heeft genoten!

Stefan en Tamara

Samen met haar second shooter maakt zij geweldige foto’s en zien zij dingen die wij zelf niet eens gezien hebben op onze mooie dag

bruidsfotografie voorbeeld

Ik kan iedereen Marijke aanraden! Samen met haar second shooter maakt zij geweldige foto’s en zien zij dingen die wij zelf niet eens gezien hebben op onze mooie dag. Alles verliep soepel, van het eerste kennismakingsgesprek (bij ons thuis) tot aan het afleveren van de foto’s! We voelden ons prima op ons gemak en beiden waren zij ongemerkt overal aanwezig. Wij zijn enorm blij met de prachtige foto’s om terug te kijken op onze mooie dag.

Henk&Marije

Dank je wel voor jullie gezelligheid, kundigheid, flexibiliteit

bruidsfotografie voorbeeld

We konden maar moeilijk een fotograaf vinden die ons het gevoel gaf dat onze wensen begrepen werden. Bij Marijke hadden we eigenlijk geen moment twijfel. We hebben een hartstikke gezellige avond gehad tijdens onze kennismaking & in alle contact dat daarna kwam. Onze bruiloft was een flink stuk uit de richting (Zuid-Limburg) maar Marijke heeft op een heel prettige manier meegedacht en flexibiliteit getoond zodat alles toch nog paste.

We wilden op onze bruiloft foto’s die toonde hoe de dag was en waarin de magie en de mooie momenten terug te vinden waren. We hebben er bewust voor gekozen om geen geposeerde foto’s te maken omdat die voor ons niet pasten bij het gevoel van de dag. Ondanks het ontbreken van momenten die helemaal ingericht werden om mooie foto’s te krijgen zijn de foto’s van onze bruiloft prachtig, oprecht, liefdevol en sommige hartstikke hilarisch!

We hebben een fijne dag gehad, mede dankzij Marijke en Maikel (second shooter). Samen hebben zij ieder moment vastgelegd. Dank je wel voor jullie gezelligheid, kundigheid, flexibiliteit.

We boeken jullie vanzelf weer voor ons volgende grote familie-evenement ;).

Diedeke

Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd, rekening houdend met onze wensen

bruidsfotografie voorbeeld

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Marijke. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd, rekening houdend met onze wensen. Vooral de foto’s met de kinderen waren ook zeer leuk ingestoken zodat ze goed betrokken waren bij de foto’s. Echt een aanrader!

Jeffrey en Marjolein Langeweg

Het resultaat is echt super! Dankjewel Marijke!

bruidsfotografie voorbeeld

Marijke heeft onze trouwdag op een fantastische manier vastgelegd! Ze is van tevoren bij ons thuis geweest voor een kennismakingsgesprek en daar hadden we meteen een goede klik. Ze is super georganiseerd, flexibel en meedenkend en daarnaast ook een heel fijn mens. Ze is op de achtergrond aanwezig en heeft een goed oog voor de speciale momenten en details. Het resultaat is echt super! Dankjewel Marijke!

Dirk en Rianne

Z ongelooflijk creatief, echt fantastisch!! Dank je wel!!

Voor onze dag op 16-06-2016 wilde wij graag een originele trouwkaart die bij ons thema paste. En of dat gelukt is?! Marijke maakte voor ons een ontwerp, kleine aanpassingen waren geen probleem en tevens snel geregeld en voor we het wisten hadden wij een super originele, mooie, te gekke kaart met eigen stickers, postzegels en ze ontwierp zelfs een logo voor ons 😀 En wat hebben we een hoop leuke reacties gekregen!

Om in het thema te blijven heeft Marijke voor ons ook de naambordje voor de ceremonie en het diner gemaakt, labeltjes voor onze bedankjes én zelfs onze ceremoniemeester heeft haar nog stiekem benaderd voor een verrassing tijdens de dag. Alles in onze eigen stijl!

Marijke wat ben jij een topper, je staat open voor alles, niks is te gek, je werkt snel, antwoord snel en bent zo ongelooflijk creatief, echt fantastisch!! Dank je wel!!

Mike & Rosanne

De fotoreportage weerspiegelde precies ons gevoel tijdens de trouwdag en meer

bruidsfotografie voorbeeld

Marijke is een spontane persoonlijkheid die kan inspelen op de situatie. Niets is te gek en wanneer het teveel van hetzelfde wordt komt ze met ideeën. De fotoreportage weerspiegelde precies ons gevoel tijdens de trouwdag en meer. Er zijn foto’s gemaakt van momenten die wij zelf niet meegekregen hebben, maar wel onwijs leuk waren om te zien. Een topper!!

Bianca en Rene

De foto’s zijn werkelijk prachtig geworden en er zitten heel veel foto’s bij waarvan ik denk: Hè, was zij toen in de buurt?

bruidsfotografie voorbeeld

Marijke is een top fotograaf! Ze luistert goed naar je wensen en is een ontzettend leuke vrouw, al onze gasten vonden dat ook 🙂 De foto’s zijn werkelijk prachtig geworden en er zitten heel veel foto’s bij waarvan ik denk: Hè, was zij toen in de buurt? Hele leuke spontane foto’s, exact wat er beloofd wordt, misschien zelfs nog beter. Bedankt Marijke!

Yasmine

Wat zijn ze mooi en gaaf geworden!

bruidsfotografie voorbeeld

Waar moeten we beginnen, we zijn zo enthousiast over Marijke! Tijdens het gezellige kennismakingsgesprek hadden we direct een klik en hebben we vrijwel direct onze beslissing gemaakt: Marijke werd onze fotograaf! Ze heeft oog voor detail, is enorm flexibel, stelt je op je gemak, en is vooral ook goed met de kindjes op de bruiloft. (Eigenlijk ook met de volwassenen, want iedereen vond haar heel lief)
Inmiddels hebben we de foto’s ontvangen. Wat zijn ze mooi en gaaf geworden! Vooral de opdrachtjes hebben voor leuke spontane beelden gezorgd. Nu nog even foto’s selecteren voor het album wat nog een hele klus zal zijn, want ze heeft geen moment van onze mooie dag gemist! Nog een klein detail: de foto’s hebben we ontvangen op een originele USB-stick sleutel in een heel mooi doosje en kaartje met onze foto!

Diana & Fernando

We kunnen deze onvergetelijke dag nu nog vele malen herbeleven, en vanuit verschillende invalshoeken, wat dat betreft raden we een 2nd shooter zeker aan

Love shoot Rotterdam

Mmoments, oftewel Marijke, heeft 2 weken geleden onze bruiloft gefotografeerd, samen met 2nd shooter Maikel. Vanaf de kennismaking t/m de overdracht van de foto’s is alles naar wens verlopen. Marijke is een heel relaxt persoon, bij wie wij ons meteen op ons gemak voelden. Ze kwam bij ons thuis voor een kennismakingsgesprek en heeft ons uitgelegd hoe ze te werk gaat en wat we van haar konden verwachten. Ook konden wij onze wensen met haar bespreken. We hebben onwijs genoten tijdens onze trouwdag, mede dankzij Marijke en Maikel. Ze kwamen steeds met leuke foto ideeen en konden goed aanvoelen wat bij ons past. Inmiddels hebben we alle foto’s ontvangen en we zijn er echt super blij mee. We kunnen deze onvergetelijke dag nu nog vele malen herbeleven, en vanuit verschillende invalshoeken, wat dat betreft raden we een 2nd shooter zeker aan! Nu nog foto’s selecteren voor ons trouwalbum, welke we tevens door Marijke zullen laten ontwerpen.

Stephan en Linda

Ze heeft oog voor ongedwongen momenten en weet het gevoel van geluk heel echt op de foto vast te leggen

bruidsfotografie voorbeeld

Vanaf de eerste kennismaking was er een klik. Wij hebben tijdens het eerste gesprek al goed kunnen zien wat Marijke kan, nadat ze haar portfolio had getoond. Alles verliep erg soepel, van de kennismaking tot en met onze huwelijksdag. Wij hebben er voor gekozen om eerst een loveshootmet haar in te plannen, voordat zij tijdens onze trouwdag zou gaan fotograferen. De loveshoot was een erg prettige ervaring. Zo weet je wat je van je fotograaf kan verwachten. Deze foto’s waren erg mooi, persoonlijk en natuurlijk. Tijdens onze huwelijksdag was Marijke niet alleen onze fotograaf maar ook een behulpzame en vooral gezellige gast. Wij hebben inmiddels de voorproefjes gehad van de trouwfoto’s en kunnen niet wachten tot we alle foto’s kunnen zien! Marijke maakt pure foto’s, die de aard van ons als stel goed vastleggen. Ze heeft oog voor ongedwongen momenten en weet het gevoel van geluk heel echt op de foto vast te leggen. Wat mij en mijn vrouw betreft een absolute aanrader! Bedankt Marijke!

Luuk Halewijn

Marijke zorgt ervoor dat ze goed voorbereid aan haar werk begint door van te voren alles goed uit te zoeken. Ze houd daarnaast continu rekening met de wensen van het bruidspaar

Spontane bruidsfotografie

Marijke Toorop is een fantastische fotografe! Marijke heeft twee maanden geleden onze bruidsfotografie verzorgd.
Tijdens de voorbereidingen voor onze bruiloft hadden wij een aantal fotografen op het oog.
Marijke was de eerste die bij ons thuis kwam voor een eerste kennismaking.
Na deze avond was onze keuze al direct gemaakt en hebben wij de rest van de afspraken afgezegd.
Bij Marijke voelde we ons direct op ons gemak. Ze is heel erg duidelijk in wat ze kan en wat ze doet. Ze is erg vriendelijk en is tevens erg flexibel. De communicatie vonden wij ook een erg groot pluspunt!
Marijke zorgt ervoor dat ze goed voorbereid aan haar werk begint door van te voren alles goed uit te zoeken.
Ze houd daarnaast continu rekening met de wensen van het bruidspaar. Op onze bruiloft hebben wij nauwelijks gemerkt dat Marijke aanwezig was.
De kwaliteit van de bruidsfoto’s is erg hoog vinden wij! Wij zijn daarom ook erg blij met het resultaat van de foto’s!
Marijke, ontzettend bedankt voor het vastleggen van onze dag!

Ben&Majorie

Ze fotografeert uit allerlei perspectieven en weet de sfeer en de persoonlijkheden van mensen goed in de foto’s uit te drukken

Marijke is een kundige fotograaf. Door haar bezoek bij ons thuis, voorafgaand aan de bruiloft, leerde ze ons kennen en wist ze goed in te schatten wat voor soort foto’s wij graag zouden willen laten maken van onze dag. Ze fotografeert uit allerlei perspectieven en weet de sfeer en de persoonlijkheden van mensen goed in de foto’s uit te drukken. Je hebt niet door dat ze de hele bruiloft in je buurt is, maar zodra je alle foto’s ontvangt (heel snel trouwens) dan zie je ineens dat ze van iedere moment een foto heeft weten te maken, vanuit meerdere hoeken.

Anoniem

We hebben je nauwelijks opgemerkt en toch zulke mooie foto’s gemaakt

bruidsfotografie voorbeeld

Niets aan toe te voegen! Zijn zeer tevreden. We hebben je nauwelijks opgemerkt en toch zulke mooie foto’s gemaakt

Christa&Rob

We zijn erg blij met onze keuze voor Mmoments en met het resultaat. 

bruidsfotografie voorbeeld

Marijke heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd. Van begin tot eind was ze professioneel, nam ze de tijd voor ons en was ze ontzettend prettig in de omgang. Naast mooie foto’s is dat, denk ik, het allerbelangrijkste bij het kiezen van een bruidsfotograaf: iemand kiezen die je er graag bij wilt hebben. We zijn erg blij met onze keuze voor Mmoments en met het resultaat. 

Carlijn en Frank

Marijke maakt ongemerkt de meest schitterende, fantastische foto’s

Spontane huwelijksfotografie

Marijke maakt ongemerkt de meest schitterende, fantastische foto’s.
Ze heeft oog voor detail en vervult de wensen perfect!
Ze heeft onze trouw- en bedankkaarten meer dan voortreffelijk ontworpen.
Wij zijn blij dat Marijke onze fotograaf was op onze bruiloft en de loveshoot 2 maanden daarvoor.
Ellen & Gerard

Gerard en Ellen

De foto’s zijn dan ook super geworden

bruidsfotografie voorbeeld

Bij de eerste kennismaking vonden wij Marijke meteen leuk. Spontane jongedame, lekker enthousiast maar ook heel professioneel.
Een week voor de bruiloft is ze netjes bij ons thuis langs geweest om een eventueel ‘horrorscenario’ door te spreken (regen op de grote dag). Gelukkig was dit niet het geval en hadden we perfect weer. De foto’s zijn dan ook super geworden.

Van meerdere gasten te horen gekregen dat ze een superleuke dame is die niet opvalt tijdens het maken van de foto’s.
Ook met jonge kindjes gaat het geweldig.

Dus als je op zoek bent naar een goede trouwfotograaf die niet de hoofdprijs rekent raden wij Marijke aan!

Joyce

De foto’s zijn ook nog eens erg mooi geworden!

bruidsfotografie voorbeeld

Super tevreden met Marijke! Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en het was gezellig om haar erbij te hebben. De foto’s zijn ook nog eens erg mooi geworden!

Carla

Ze heeft ons allemaal laten stralen op onze grote dag!

bruidsfotografie voorbeeld

Erg tevreden over de mooie foto’s en snelle digitale levering. Marijke kan ook super goed met kinderen omgaan. Ze is erg lief, rustig en spontaan. Ze heeft ons allemaal laten stralen op onze grote dag!

Tamara

Wij hebben ervoor gekozen om ook het fotoalbum door Marijke te laten maken, echt een aanrader!

bruidsfotografie voorbeeld

Afgelopen september zijn wij getrouwd en heeft Marijke onze dag vastgelegd. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen! Marijke is een heel prettig persoon en liet ons beiden op ons gemak voelen. Daarnaast is ze super creatief en dit heeft voor hele mooie originele foto’s gezorgd. Wij hebben ervoor gekozen om ook het fotoalbum door Marijke te laten maken, echt een aanrader! Dus wil je een goede, creatieve, lieve fotograaf die rekening houdt met jullie wensen en ideeën, is Marijke een perfecte keuze. 🙂 S&L.

S&L
Strong Testimonials form submission spinner.

Verplicht veld

rating fields
bruidsfotografie voorbeeld