Iedere dag geopend 0623590426

Investering

memories are priceless

Fotografie

Het vastleggen van een bruiloft is een grote verantwoordelijkheid. Met veel liefde en zorgvuldigheid breng ik alle mooie momenten en persoonlijke details in beeld. Ik maak een compleet beeldverhaal, een herinnering voor het leven, en onbetaalbaar materiaal waar ooit jullie achter-kleinkinderen nog eens op terug zullen kijken.

Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie per mail een offerte-op-maat. Wanneer jullie hiermee akkoord zijn en de aanbetaling hebben gedaan, is de boeking definitief en reserveer ik jullie trouwdag in mijn agenda. Het boeken van een second shooter is optioneel.

Een kennismakingsgesprek plannen?
Stuur me gerust een berichtje via de chatfunctie van de site!

Trouwalbums

Na de bruiloft ontvangen jullie van mij de fotoreportage op een USB stick in een leuke geschenkverpakking. Maar wat mij betreft is een trouwreportage pas echt compleet als de foto’s in een prachtig album staan. Ik ontwerp met veel liefde voor jullie een luxe, bijzonder en persoonlijk boek, wat jullie trouwdag echt eer aan zal doen. Meer informatie kun je vinden op de pagina over trouwalbums. Tijdens ons kennismakingsgesprek zal ik jullie een aantal boeken laten zien en alle mogelijkheden qua stoffen en leer tonen.

Hieronder het prijsoverzicht met alle mogelijke afwerkingsopties.

Al mijn prijzen zijn inclusief BTW