Iedere dag geopend 0623590426

Investering

memories are priceless

Fotografie

Het vastleggen van een bruiloft is een grote verantwoordelijkheid. Met veel liefde en zorgvuldigheid brengen we alle mooie momenten en persoonlijke details in beeld. We maken samen een compleet beeldverhaal, een herinnering voor het leven, en onbetaalbaar materiaal waar ooit misschien jullie achter-kleinkinderen nog wel eens op terug zullen kijken.

Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie per mail een offerte-op-maat. Wanneer jullie hiermee akkoord zijn en de aanbetaling hebben gedaan, is de boeking definitief en reserveren we jullie trouwdag in onze agenda. Het boeken van een second shooter is optioneel. Hiermee bedoelen we een volwaardige extra fotograaf en niet assistentie van Jeroen. Zijn aanwezigheid is standaard inbegrepen in de prijs als ‘ fotografie assistent’.

Een kennismakingsgesprek plannen?
Stuur ons gerust een berichtje via de chatfunctie van de site!

Trouwalbums

Na de bruiloft ontvangen jullie van ons de fotoreportage op een USB stick in een leuke geschenkverpakking. Maar wat ons betreft is een trouwreportage pas echt compleet als de foto’s in een prachtig album staan. Marijke ontwerpt met veel liefde voor jullie een luxe, bijzonder en persoonlijk boek, wat jullie trouwdag echt eer aan zal doen. Meer informatie kun je vinden op de pagina over trouwalbums. Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen we jullie een aantal boeken laten zien en alle mogelijkheden qua stoffen en leer tonen.

Hieronder het prijsoverzicht met alle mogelijke afwerkingsopties.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW