Iedere dag geopend 0623590426

Ontspannen op de foto...

 

Als bruidsfotografe focus ik me gedurende jullie dag voornamelijk op het vastleggen van jullie verhaal. Dat betekent dat ik vooral met een journalistiek oog naar alle momenten en details kijk en deze vastleg zoals ze zijn. Hierdoor ontstaat een persoonlijke reportage die een compleet beeld vormt van jullie dag.

 

Maar hoe doe je dat dan als je ook samen op de foto wil, op een mooie plek zonder vrienden en familie? Want dan ontbreken vaak die spontane momenten… Wat als je überhaupt buikpijn, of in elk geval een frisse tegenzin ontwikkelt bij het idee dat je op de foto ‘moet’?

Geen zorgen, ik heb een speciale cursus gevolgd waardoor ik tijdens deze situatie jullie kan helpen om ‘momenten’ te creëren. Het zijn als het ware kleine opdrachtjes en vragen waardoor ik jullie aandacht op elkaar richt in plaats van op de camera. Veel koppels geven zelfs achteraf aan dat ze de camera op een bepaald moment volledig vergeten waren tijdens de shoot!

Hierdoor leg ik dus die mooie authentieke emoties vast en creëren we samen ook herinneringen achter de foto’s. Dat maakt de foto’s ook een stuk waardevoller en de shoot wordt hierdoor een leuke en bijzondere onderbreking in jullie drukke bruiloftsplanning.

Let’s do this!