Iedere dag geopend 0623590426

Over ons

Bruidsfotografie en album design

Hoi! Wij zijn Jeroen en Marijke. We zijn in 2019 in Frankrijk getrouwd en we wonen in Rotterdam met onze twee Perzische katten Balou en Mowgli. Ik (Marijke) heb al meer dan 130 bruiloften gefotografeerd en sinds enige tijd reist ook Jeroen mee het hele land door voor het fotograferen van de tofste bruiloften. Ook voor bruiloften in het buitenland zijn we trouwens te boeken.

Iedere bruiloft is anders en het zijn juist de unieke details en momenten waar we zo van kunnen genieten en die we zoveel mogelijk vastleggen. Onze stijl is spontaan, journalistiek, ontspannen en we houden van een grapje. We zoeken altijd naar originele invalshoeken en kleine details om het verhaal van jullie dag in mooie beelden te kunnen weergeven.

Jaren geleden ben ik (Marijke) begonnen met fotograferen onder de romantische naam Ryki La Vie. Maar mijn stijl ontwikkelde zich en het werd in 2019 tijd voor een nieuwe naam; Mmoments. Helemaal gericht op spontane momenten en details. En met een achtergrond als grafisch vormgever combineer ik dit werk met het ontwerpen van trouwalbums met bijzondere layouts. Juist die kleine dingen als het gebruik van bijvoorbeeld het lettertype van jullie trouwkaart, kan zo’n boek helemaal persoonlijk maken!

“Ik ben niet gebonden aan de traditionele vormen, perspectieven en materialen. Liever maak ik foto’s of ontwerpen die echt authentiek zijn en je weer helemaal terug brengen bij dat ene speciale moment.”

Jeroen gaat voor bruiloften altijd met mij mee als second shooter om me aan alle kanten te helpen tijdens de reportages. Zo ligt hij regelmatig bij mensen in de overloop om een bruidsjurk vast te houden die ik dan kan fotograferen in een mooi trappengat, zorgt hij dat haar zware apparatuur altijd netjes op de plek staat waar ze het nodig heeft, regelt hij extra belichting als dat nodig is, denk hij met me mee, houdt hij de buienradar in de gaten, fluistert hij tips in de oren van de ceremoniemeesters en racet hij mij van de ene naar de andere locatie.

En wanneer Jeroen zijn handen vrij heeft, pakt hij graag zijn favoriete telelens om van grote afstand foto’s te maken. Zo zijn er dus altijd 2 fotografen op jullie bruiloft. En dat resulteert in nog meer mooie foto’s! Lees meer over wat Jeroen doet als second shooter.

 

Lees meer dan 50 reviews

 Dit mooie filmpje werd voor ons gemaakt door Fabian en Bente van https://www.trouwenopfilm.nl/ tijdens een styled shoot op Landgoed Vidaa (https://vidaa.nl/) met Styling van Restaurant bij Ad, weddingplanner Melissa van https://www.weplannermelissa.nl/. Bruidsboeket en corsagewaren gemaakt door @meerflowers. De vrolijke babs is babs Yolanda van @yesikwil Bruidspaar: @berit_reinou en @kai_redlok. Visagist: @radiosa.donna. Jurk: @lookoflovebridal
Pak: @darecustomsuits Juwelier: @basicweddingrings. Love letters: @nbreggen