Iedere dag geopend 0623590426

Over ons

Bruidsfotografie en album design

Hoi! Wij zijn Jeroen en Marijke. We zijn in 2019 in Frankrijk getrouwd en we wonen in Rotterdam met onze twee perzische katten Balou en Mowgli. Marijke heeft al meer dan 130 bruiloften gefotografeerd en sinds enige tijd reist Jeroen mee het hele land door voor de tofste bruiloften. Ook voor bruiloften in het buitenland zijn we te boeken.

Iedere bruiloft is anders en het zijn juist de unieke details en momenten waar we zo van kunnen genieten en die we zoveel mogelijk vastleggen. Onze stijl is spontaan, journalistiek, ontspannen en we houden van een grapje. We zoeken altijd naar originele invalshoeken en kleine details om het verhaal van jullie dag in mooie beelden te kunnen weergeven.

Ik heb toerisme gestudeerd en heb daarna een opleiding als grafisch vormgever gedaan. Ik startte mijn eigen bedrijf en maakte vooral drukwerk en huisstijlen voor bedrijven. Maar nadat een (inmiddels) collega bruidsfotograaf hulp nodig had bij zijn reportages was ik verkocht! Wat een tof vak!!

Marijke is jaren geleden begonnen met fotograferen onder de naam Ryki La Vie. Maar haar stijl ontwikkelde zich en het werd in 2019 tijd voor een nieuwe naam; Mmoments. Helemaal gericht op spontane momenten en details. En met een opleiding als grafisch vormgever kan ze ook ontzettend genieten van het ontwerpen van trouwalbums met bijzondere layouts. Juist die kleine dingen als het gebruik van bijvoorbeeld het lettertype van jullie trouwkaart, kan zo’n boek helemaal persoonlijk maken!

“Ik ben niet gebonden aan de traditionele vormen, perspectieven en materialen. Liever maak ik foto’s of ontwerpen die echt authentiek zijn en je weer helemaal terug brengen bij dat ene speciale moment.”

Jeroen heeft een leuke vaste baan in Amersfoort, maar gaat voor bruiloften altijd met Marijke mee om mij aan alle kanten te helpen tijdens de reportages. Zo ligt hij regelmatig bij mensen in de overloop om een bruidsjurk vast te houden die Marijke dan kan fotograferen in een mooi trappengat, zorgt hij dat haar zware apparatuur altijd netjes op de plek staat waar ze het nodig heeft, regelt hij extra belichting als dat nodig is, denk hij met haar mee, houdt hij de buienradar in de gaten, fluistert hij tips in de oren van de ceremoniemeesters en racet hij Marijke van de ene naar de andere locatie Op deze manier kan ze zich helemaal focussen op de fotografie en dat resulteert in veel meer mooie foto’s!

En heeft Jeroen een handje vrij? Dan pakt hij maar al te graag zijn favoriete telelens om stiekem van grote afstand wat foto’s te maken. En door veel te oefenen is hij daar inmiddels heel goed in aan het worden!