Iedere dag geopend 0623590426

Over mij

Bruidsfotografie en album design

Hoi! Ik ben Marijke. Ik ben in 2019 in Frankrijk getrouwd met mijn grote liefde Jeroen en we wonen in Rotterdam met onze twee perzische katten Balou en Mowgli (I Disney) . Ik heb al meer dan 120 bruiloften gefotografeerd en sinds enige tijd reist ook mijn man Jeroen samen met mij het hele land door voor de tofste bruiloften. Ook voor bruiloften in het buitenland zijn we te boeken.

Iedere bruiloft is anders en het zijn juist de unieke details en momenten waar ik zo van kan genieten en die ik zoveel mogelijk vastleg. Mijn stijl is spontaan, journalistiek, ontspannen en ik hou van een grapje. Ik zoek altijd naar originele invalshoeken en kleine details om het verhaal van jullie dag in mooie beelden te kunnen weergeven.

Ik heb toerisme gestudeerd en heb daarna een opleiding als grafisch vormgever gedaan. Ik startte mijn eigen bedrijf en maakte vooral drukwerk en huisstijlen voor bedrijven. Maar nadat een (inmiddels) collega bruidsfotograaf hulp nodig had bij zijn reportages was ik verkocht! Wat een tof vak!!

Mijn eerste jaren werkte ik nog onder de naam Ryki La Vie, maar toen ik mijn eigen stijl en visie verder ontwikkelde ontstond Mmoments en nu combineer ik vol trots en passie mijn liefde voor fotografie en grafisch ontwerp in de mooie wereld van de bruiloften. Ik ben niet gebonden aan de traditionele vormen, perspectieven en materialen. Liever maak ik foto’s of ontwerpen die echt authentiek zijn en je weer helemaal terug brengen bij dat ene speciale moment.

Jeroen heeft een leuke vaste baan in Amersfoort, maar gaat voor bruiloften altijd met mij mee om mij aan alle kanten te helpen tijdens de reportages. Zo ligt hij regelmatig bij mensen in de overloop om een bruidsjurk vast te houden die ik dan kan fotograferen in een mooi trappengat, zorgt hij dat mijn zware apparatuur altijd netjes op de plek staat waar ik het nodig heb, regelt hij extra belichting als dat nodig is, denk hij met me mee, houdt hij de buienradar in de gaten, fluistert hij tips in de oren van de ceremoniemeesters als dat nodig is en racet hij mij van de ene naar de andere locatie als ik weer eens een mooie foto wil maken van een bruidspaar wat ergens aankomt en ik geen tijd heb om de auto bijvoorbeeld netjes weg te zetten of te parkeren. Op deze manier kan ik me helemaal focussen op de fotografie en dat resulteert in veel meer mooie foto’s!