Iedere dag geopend 0623590426

Prijzen bruidsfotografie

Memories are priceless

Fotografie

Het vastleggen van een bruiloft is een grote verantwoordelijkheid. Met veel liefde en zorgvuldigheid brengen we alle mooie momenten en persoonlijke details in beeld. We maken samen een compleet beeldverhaal, een herinnering voor het leven, en onbetaalbaar materiaal voor later. Wij schieten niet alleen foto’s, maar gaan voor een perfecte voorbereiding, totaalbeleving op de dag zelf en hoge kwaliteit nabewerking.

Kosten bruidsfotografie

Bruidsreportage 6 uur € 1495
Extra uren € 150 per uur

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief parkeerkosten.

Meer dan bruidsfotografie!

Wij zetten het gehele fotografietraject graag zo goed neer, dat enkel de bruidsfotografie al een geweldige beleving op zichzelf is. Onze trouwreportages omvatten daarom niet alleen de huwelijksfotografie, maar zijn ook inclusief kennismakingsgesprek én uitgebreid detailgesprek voorafgaand aan de bruiloft. En een betrokken nazorg na de bruiloft.

Tijdens de kennismaking nemen wij uitgebreid de tijd om jullie te leren kennen en over onszelf en de fotografie te vertellen. Voor het detailgesprek, kort voor de bruiloft, gaan wij bij jullie langs of spreken wij op de trouwlocatie af. Dan nemen we de dag van A tot Z door en zorgen wij ervoor dat we de bruiloft perfect kunnen fotograferen. Met zo’n belangrijke dag in het vooruitzicht wil je namelijk dat alles goed geregeld is!

Daarnaast gaat Jeroen naar elke bruiloft mee als second shooter. Er zijn dus altijd twee fotografen. En samen leggen wij jullie huwelijk tot in de puntjes vast. Wij zullen op de dag nauwelijks merkbaar aanwezig zijn en zijn nooit dwingend of sturend. We go with the flow en blenden met jullie gasten. Ook met kinderen zijn we leuk.

Na de bruiloft ontvang je al binnen twee weken een voorproefje met de mooiste foto’s. De volledig reportage ontvang je in een leuke geschenkverpakking en die brengen wij het liefst persoonlijk bij je langs.

Hebben jullie de foto’s sneller nodig? Kies dan voor een next- of same-day edit. En ontvang de eerste foto’s de volgende dag al, of als jullie planning het toelaat bijvoorbeeld na het diner op jullie trouwdag zelf!

Same-day edit € 175
Next-day edit € 95

We zijn zeer gecommitteerd aan jullie bruiloft en het opleveren van een perfect resultaat, wij gaan er altijd helemaal voor.

Maar wij doen nog meer! Hieronder een handig overzicht.


Voor de bruiloft

 Een uitgebreid vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tips en tricks voor een goede planning van de dag

Een detailgesprek bij jullie thuis

Tijdens de bruiloft

Een flexibel en enthousiast duo met een relaxe vibe

Professionals met topapparatuur die opgaan in de sfeer en menigte

Hulp bij het creeeren van ontspannen en spontane momenten

Na de bruiloft

Alle bruidsfoto’s zorgvuldig uitgezocht en nabewerkt

Alle foto’s geleverd in hoge resolutie zonder watermerk

De foto’s op een goede kwaliteit usb, in een leuke geschenkverpakking

Voor familie en vrienden een mooie selectie van jullie foto’s op onze website, beveiligd met een wachtwoord

De mogelijkheid om ook een professioneel album te laten ontwerpen door ons


 

Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie per mail een offerte-op-maat. Wanneer jullie hiermee akkoord zijn en de aanbetaling hebben gedaan, is de boeking definitief en reserveren we jullie trouwdag in onze agenda.

Een kennismakingsgesprek plannen?
Stuur ons gerust een berichtje via de chatfunctie van de site!

Trouwalbums

Na de bruiloft ontvangen jullie van ons de fotoreportage op een USB stick in een leuke geschenkverpakking. Maar wat ons betreft is een trouwreportage pas echt compleet als de foto’s in een prachtig album staan. Marijke ontwerpt met veel liefde voor jullie een luxe, bijzonder en persoonlijk boek, wat jullie trouwdag echt eer aan zal doen. Meer informatie kun je vinden op de pagina over trouwalbums. Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen we jullie een aantal boeken laten zien en alle mogelijkheden qua stoffen en leer tonen.

Prijs luxe trouwalbums

Aantal pagina’s Trouwalbum 30 x 30 cm leer/linnen/suede vanaf
40 € 375
50 € 450
60 € 525
70 € 600

Prijs bewaarbox

Voor trouwalbums van 30 x 30 cm vanaf € 150,-

Alle albums en bewaarboxen worden met de hand gemaakt en helemaal op maat ontworpen. Lees alles over de andere formaten en onze bijzondere afwerkingsopties in deze trouwalbum brochure