Iedere dag geopend 0623590426

Spontane bruidsfotografie

Hoe ga je ontspannen op de foto

Jullie willen waarschijnlijk graag spontane bruidsfoto’s. Maar hoe doe je dat? Hoe ga je ontspannen op de foto? Geen zorgen, wij zijn specialisten in spontane momenten creëren, zelfs tijdens zo’n belangrijke dag als een bruiloft.

De bruidsreportage

Als bruidsfotografen focussen we ons gedurende jullie dag voornamelijk op het vastleggen van jullie verhaal. Dat betekent dat we vooral met een journalistiek oog naar alle momenten en details kijken en deze vastleggen zoals ze zijn. Hierdoor ontstaat een persoonlijke reportage die een compleet beeld vormt van jullie dag.

 

Maar hoe doe je dat dan als je ook samen op de foto wil, op een mooie plek zonder vrienden en familie? Want dan ontbreken vaak die spontane momenten… Wat als je überhaupt buikpijn, of in elk geval een frisse tegenzin ontwikkelt bij het idee dat je op de foto ‘moet’?

Geen zorgen, ik heb een speciale cursus gevolgd waardoor ik tijdens deze situatie jullie kan helpen om ‘momenten’ te creëren. Het zijn als het ware kleine opdrachtjes en vragen waardoor ik jullie aandacht op elkaar richt in plaats van op de camera. Veel koppels geven zelfs achteraf aan dat ze de camera op een bepaald moment volledig vergeten waren tijdens de shoot!

Hierdoor leg ik dus die mooie authentieke emoties vast en creëren we samen ook herinneringen achter de foto’s. Dat maakt de bruidsfoto’s ook een stuk waardevoller en de bruiloft shoot wordt hierdoor een leuke en bijzondere onderbreking in jullie drukke huwelijksplanning.