Iedere dag geopend 0623590426

Trouwalbums

EEN TROUWREPORTAGE IS PAS ECHT COMPLEET ALS DE FOTO'S IN EEN PRACHTIG ALBUM STAAN.

Ontwerp op maat

Na de bruiloft, wanneer jullie alle foto’s hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het trouwalbum. Een ontwerp traject waarin we jullie volledig ontzorgen, maar wel alle inspraak geven om tot een compleet beeldverhaal te komen van jullie dag.

Handgemaakt met eerlijke materialen

Alle albums van Mmoment worden met de hand gemaakt van echte stukken leer of suede. De albums hebben een mooie matte afwerking en de pagina’s vallen uiteraard plat, zodat de middenvouw niet stoort in het ontwerp. We hebben de mogelijkheid om met embossing jullie namen en/of trouwdatum op de cover te laten drukken. Of zelfs jullie favoriete foto op de voorzijde te drukken.

Bewaarbox en upgrades

De albums blijven het mooiste wanneer ze veilig in een op maat gemaakte bewaarbox zitten. Deze bewaarboxen worden van hetzelfde materiaal gemaakt en vormen dus een mooi geheel met het album. Liever extra mat papier, een UV print van jullie trouwlogo op de voorzijde of andere originele ideeën? Alles is handwerk, dus vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk hier onze nieuwe brochure met alle informatie over het bestelproces,
de afwerkingsopties en alle beschikbare voorbeelden.

Bruidsfotografie details

Mooie momenten zijn nog mooier wanneer je ze kunt delen…
Vraag naar de mogelijkheden van “cadeauboekjes”.
Super leuk om te geven aan jullie ouders of getuigen,
als herinnering aan jullie mooie dag.

Wat anderen zeggen over de trouwalbums:

” Na onze bruiloft waar Marijke en Jeroen de tofste foto’s hebben gemaakt, zijn we aan de slag gegaan met ons trouwalbum. We mochten een lijstje maken met onze favoriete foto’s. Deze heeft Marijke als basis gebruikt voor het ontwerp. We kregen dit ontwerp gewoon per mail als een PDF toegestuurd, zodat we nog wat kleine wijzigingen konden doorgegeven. Maar dit was eigenlijk niet nodig. Het ontwerp zat perfect in elkaar. Een hele mooie samenvatting van de mooiste en meest bijzondere momenten van de dag.

We kozen het materiaal voor de cover bij hen thuis uit, uit een hele stapel met stoffen en opties en na een paar weken kregen we een berichtje dat het album klaar was. We waren beide eigenlijk blij verrast. Het was nog mooier dan we hadden verwacht!

Foto’s bekijken op de computer is toch iets heel anders dan zo’n mooi zwaar album vasthouden en echt te bladeren. Keer op keer, als we het album bekijken gaat alles weer helemaal leven. Ook vrienden en familie zijn erg onder de indruk van de mooie materialen en de grote pagina’s.

Jeroen en Marijke, bedankt voor deze prachtige herinnering aan onze dag!”  Aniek & Robin

PRIJS LUXE TROUWALBUMS

Aantal pagina’s Trouwalbum 30 x 30 cm leer/linnen/suede vanaf
40 € 375
50 € 450
60 € 525
70 € 600

PRIJS BEWAARBOX

Voor trouwalbums van 30 x 30 cm vanaf € 150,-